Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful Poliţiei Capitalei a fost schimbat din funcţie

Şeful Poliţiei Capitalei Mihai Marius Voicu va fi schimbat din funcţie şi înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului IGPR, susţin surse din Poliţie.

Share

Rl online 0 comentarii

10.12.2018 - 12:43

El ar putea fi înlocuit de  Adrian Ciprian Miron, în prezent adjunct al Inspectorului IGPR, susţin aceleaşi surse.

În data de 7 decembrie şeful IGPR Ioan Buda a trimis o adresă către Prefectura Capitalei  în care a solicitat prefectului sa avizeze eliberarea din functie a lui Voicu, invocând două articole de lege, unul din  Legea de organizare şi funcţionare a Poliţiei Romane, iar al doilea din Statulul poliţistului. 

În vârstă de 42 de ani, Adrian Ciprian Miron este adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române din aprilie 2018, anterior, el deţinând funcţia de adjunct al  inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Chestorul de poliţie Marius Voicu a devenit director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti, după ce i-a încetat împuternicirea ca adjunct al şefului IGPR, anunţa în 27 martie Ministerul Afacerilor Interne, adăugând că această funcţie, inferioară celei deţinute, este ocupată prin concurs. Voicu se afla în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale.

Comentarii

loading...