Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful IGPR se întâlnește cu o delegaţie din Turcia

Cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile turce în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere a fost discutată de şeful IGPR, chestorul general de poliţie Ioan Buda, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Turciei, Osman Koray Ertaş.

Share

Rl online 0 comentarii

08.11.2018 - 14:22

Potrivit unui comunicat al IGPR, vizita de lucru a avut ca scop consolidarea relaţiilor de cooperare dintre Poliţia Română şi autorităţile turce în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere.

Şeful Poliţiei Române a subliniat faptul că schimbul de date şi informaţii, precum şi cooperarea pe cazuri operative dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare din Turcia s-au dovedit eficiente în combaterea criminalităţii.

La rândul său, ambasadorul Osman Koray Ertaş şi-a exprimat aprecierea pentru buna cooperare pe care autorităţile turce o au cu Poliţia Română în plan operativ, în lupta împotriva criminalităţii.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, au fost discutate aspecte referitoare la cooperarea dintre poliţiştii români şi cei turci în domenii precum analiza informaţiilor, criminalistică şi investigarea operativă a infracţiunilor.

"Atât şeful Poliţiei Române, cât şi domnul Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România, şi-au manifestat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul inter-instituţional, în spiritul valorilor comune de siguranţă şi legalitate", se mai precizează în comunicat.

Comentarii