Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful de la Cardiologie Craiova: Nu am răspuns la telefon deoarece era descărcat

Şeful secţiei Cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Craiova, Octavian Istratoaie, care avea telefonul închis când a fost sunat pentru aprobarea intervenţiei în cazul actorului Florin Busuioc, a declarat pentru Mediafac, că a avut telefonul descărcat şi se simte acum hăituit.

Share

Rl online 0 comentarii

07.11.2018 - 14:46

„De azi dimineaţă asta fac. Răspund şi explic. M-au hăituit! Am avut telefonul descarcat şi am sunat imediat ce am văzut apelurile pierdute. Asta s-a întâmplat. Cum să nu răspund la telefon? Cum să nu dau eu voie să îi salveze viaţa lui Busu?”, a declarat, pentru Mediafax, Octavian Istratoaie.

Medicul şef de la Cardiologie a mai spus că a sunat imediat ce a văzut apelurile, dar pacientul era deja în sală.

„Am văzut apelurile. Când am sunat erau deja cu pacientul în sală. Avea o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze să fac astfel de intervenţii, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieţi. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat şefa de la SMURD şi medicul de gardă, Roxana Mustafa. Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit şi azi de două ori cu dumnealui. Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam care e problema? Lumea şi-a făcut treaba lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil”, a mai spus dr. Istratoaie.

Şeful Secţiei de Cardiologie din Craiova, Octavian Istratoaie, a fost sunat seara trecută, imediat ce actorul Florin Busuioc a fost dus la clinică cu infarct, dar avea telefonul închis. Au fost chemaţi de acasă alţi doi medici tineri, Paul Traşcă şi doctorul rezident Eugen Ţieranu, care au şi intrat în sala de operaţie.

Comentarii