Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șefa Judecătoriei Bicaz a picat testul psihologic de două ori într-un singur an

Carmen Elena Chirilă provine de la Tribunalul Neamț și a concurat singură de două ori pentru postul de președinte al Judecătoriei Bicaz. De ambele dăți a obținut calificativul ”nerecomandabil” la testul psihologic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2020 - 15:10

Secția pentru judecători a CSM are pe ordinea de zi de joi propunerea de încetare a delegării (interimatului) în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bicaz a judecătoarei Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru), scrie G4media.ro

Judecătoarea Chirilă provine de la Tribunalul Neamț și a fost numită președintă interimară a Judecătoriei Bicaz în ianuarie 2019 de către Secția pentru judecători a CSM. Potrivit unor surse judiciare, Chirilă a fost susținută de judecătoarea CSM Gabriela Baltag, care provine de la Tribunalul Neamț, este o obișnuită a platourilor Antenei 3 și e aliat al Liei Savonea, fosta șefă a CSM.

Potrivit acelorași surse, anul trecut, judecătoarea Chirilă a concurat singură de două ori pentru postul de președinte al Judecătoriei Bicaz. De ambele dăți a obținut calificativul ”nerecomandabil” la testul psihologic. La concursul din vară a cerut reevaluarea și tot nu a trecut. A absentat apoi la celelalte probe. La concursul din toamnă a obținut același calificativ, dar a participat apoi și la testul cunoștințelor teoretice pe care, de asemenea, l-a picat.

Judecătoarea Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru) s-a remarcat pe Facebook prin câteva opinii tranșante pe teme precum pașapoarele biometrice, dosarul electronic al pacientului, drapelul UE și incendiul din Colectiv.

Judecătoarea Chirilă (ex-Păduraru) a semnat un articol critic la adresa informatizării și chiar apare pe YouTube exprimând poziții împotriva ”cip-urilor” din documentele de identitate.

 

În 2017, soțul judecătoarei, preotul Mihai Silviu Chirilă, a formulat chiar o plângere penală împotriva premierului de atunci, Mihai Tudose, pe motiv de ”discriminare și incitare la ură la adresa părinților care refuză vaccinarea obligatorie”.

În septembrie 2019, judecătoarea Chirilă a participat la Chișinău la Adunarea generală a judecătorilor, alături de judecătoarele Gabriela Baltag, Andreea Ciucă și Florica Roman (cea care a formulat o plângere penală împotriva fostului ambasador al SUA, Hans Klemm).

Comentarii

loading...