Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sectorul 4, mai verde ca niciodată

Alegerile locale au trecut. Sunt deja două săptămâni de când Daniel Băluță a fost reconfirmat în funcția de primar al sectorului 4, așa că am vrut să vedem cum se prezintă sudul Capitalei, acum, după încheierea campaniei electorale.

Share

Rl online 0 comentarii

16.10.2020 - 10:21

Singurul primar PSD-ist care a rămas în funcție în București, s-a remarcat prin faptul că a arătat un deosebit interes locurilor de joacă și spațiilor de relaxare, mobilierului stradal și grădinilor blocurilori.

Prin firma care se ocupă de spațiile verzi în sectorul 4, Totul Verde., fața sectorului s-a schimbat în ultimii ani. Terenuri care au zăcut ani de a rândul abandonate, napădite de buruieni, au devenit oaze de verdeață cu băncuțe cochete și felinare cu lumina led. Sectorul 4 a arătat că se poate face administrație pentru oameni și aceștia au simțit-o și au votat în consecință.

Comentarii