Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secția de psihiatrie de la Palazul Mare, spitalul groazei

Secția de psihiatrie de la Palazul Mare, spitalul groazei

Paturi vechi, cearceafuri pătate, pereţi cojiți şi toalete insalubre. USR Constanţa a postat pe Facebook imagini deplorabile de la Secţia de psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Judeţean Constanţa, precizând că „arată ca un loc un unde s-ar putea turna filme horror”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2019 - 13:45

Imagini șocante dintr-un spital din România. Paturi vechi, cearceafuri pătate, pereţi cojiți şi toalete insalubre. USR Constanţa a postat pe Facebook imagini deplorabile de la Secţia de psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Judeţean Constanţa, precizând că „arată ca un loc unde s-ar putea turna filme horror”.

„Paturi vechi, cearceafuri pătate, pereți scrijeliți cu mesaje ale foștilor pacienți, toalete insalubre, tavane din care curge apa – un tablou de care au parte zilnic pacienții și cadrele medicale. România se află pe locul doi în Europa din punct de vedere al incidenței bolilor mintale. Statul român este departe de a fi pregătit să îi ajute pe pacienții cu tulburări psihice. Dar la Constanța, situația este mult mai gravă. Constanța este singurul județ unde nu există o secție de bolnavi cronici”, se arată în postarea celor de la USR Constanța.

Ei spun că toate județele care au o secție de psihiatrie în cadrul SJU au și spitale separate de psihiatrie, cu paturi pentru bolnavi acuți și cronici, cu condiții bune de cazare, dar la „Constanța nu s-a putut”.

 
„Spitalele de specialitate sunt situate la periferie sau în afara reședințelor de județ. Toate dispun de condiții hoteliere, săli de sport, terapie ocupațională și acoperă toată patologia psihiatrică. La Constanța nu s-a putut. Am fost conduși de infractori care au transformat sistemul medical într-un rai al spăgilor. Este imperios necesar să investim în sănătate în anii viitori”, se mai precizează.

Comentarii

loading...