Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secretarul Trezoreriei Americane a trimis-o pe Greta Thunberg să studieze economie. Răspunsul!

Greta Thunberg i-a oferit un răspuns secretarului Trezoreriei Americane după ce acesta i-a transmis ironic să meargă la facultate pentru a studia economie înainte să recomande Statelor Unite să pună capăt investiţiilor în combustibilii fosili.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

Actualizat: 25.01.2020 - 19:54

Într-o conferinţă de presă la Forumul Economic Mondial de la Davos Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin a fost întrebat și dacă SUA ar trebui să înceteze complet şi imediat investiţiile în sectorul combustibililor fosili, după cum a sugerat Thunberg. Iniţial, ministrul de finanţe american s-a prefăcut că nu ştie cine este Thunberg, după care a respins îngrijorările activistei de mediu drept prost-informate.

"Este ea economistul şef? Cine este ea, sunt confuz", a glumit Mnuchin. ”Persoanele care cer oprirea investiţiilor ar trebui să ţină cont că există probleme enonomice semnificative, probleme cu locuri de muncă", a mai spus secretarul trezoreriei din administraţia Trump.

"După ce se duce şi studiază economie la facultate se poate întoarce pentru a ne explica", a adăugat Mnuchin.

Celebra activistă a răspus că nu e nevoie de o diplomă pentru a înţelege schimbările climatice şi a constata că eforturile în materie de reducere de emisii de carbon nu sunt suficiente, relatează TheHill, citat de Mediafax. Amintim că Greta Thunberg a întrerupt pentru un an studiile pentru a se dedica activismului climatic.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...