Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Secretara unei şcoli din Bucureşti, cercetată pentru trafic de influenţă

Secretara unei şcoli din Bucureşti este cercetată pentru trafic de influenţă, după ce a fost prinsă în flagrant de ofiţerii DGA când primea bani pentru a interveni pentru ca un elev să fie mutat la şcoala respectivă.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2019 - 15:19

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), femeia a fost prinsă în flagrant, în 19 septembrie, imediat după ce a primit suma de 200 euro de la un martor denunţător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acestei şcoli. 

"Denunţătorul a sesizat situaţia la D.G.A., după ce a adresat secretarei solicitarea de mutare a copilului său, iar funcţionara, sub pretextul că poate interveni pe lângă factorii de decizie din unitatea de învăţământ, a cerut pentru acest serviciu suma de bani menţionată", arată DGA, potrivit News.

Femeia este cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Comentarii