Secretar de stat în Ministerul Educației: Ne dorim să reluăm cursurile fizice din ianuarie

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Jean Badea, a spus că se dorește revenirea elevilor în școli din ianuarie, după ce în cursul zilei de luni o eroare a sistemelor Google a dus la suspendarea cursurilor online.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2020 - 23:47

„Ne dorim ca începând cu data de 11 ianuarie, să reluăm, pe cât posibil, sau într-o pondare cât mai mare cursurile față în față, însă așa, după cum știm, aceasta depinde în mare parte de situația edidemiologică la nivel național. Am făcut apel în această perioadă  la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanța, iar tentația de a ne întâlnic cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, ca sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim” a spus secretarul de stat la Antena 3.

Serviciile Google Classroom, Hangouts și Youtube au picat la ora 13.51, la nivel global. Școala online a fost întreruptă și în România, dar totul a reintrat în normal în jurul orei 15.00.

Comentarii