Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se iau măsuri pentru stoparea cadourilor acordate profesorilor

Iniţiativa pentru competitivitate (INACO) a trimis o solicitare Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) privind campania "Stop cadourilor în şcoli" prin care se doreşte limitarea cadourilor acordate cadrelor didactice cu diferite ocazii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.08.2018 - 11:16

INACO susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că în anul 2017 cuantumul cadourilor cu ocazia fiecărei sărbători a crescut la 200 de lei/copil în Bucureşti.

Potrivit sursei citate, MEN în parteneriat cu societatea civilă, cu asociaţiile de părinţi şi cu directorii de şcoli poate contribui la schimbarea acestor mentalităţi.

INACO reia propunerea lansată în 2017 către MEN de a crea un sistem de alertă on-line şi telefonic unde părinţii să poată semnala aceste lucruri.

Reprezentanţi INACO au avut, miercuri, o întâlnire cu secretarul de stat Ionel Florian Lixandru, ocazie cu care a fost depusă solicitarea şi a fost înaintată propunerea de a se organiza Forumul Olimpicilor Români în România.

Comentarii

loading...