Scrisoarea primită de avocatul Dan Chitic de la adversarii referendumului familiei

Avocatul Dan Chitic povestește într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook ce scrisoare a primit de la organizația Declic, împotriva referedumului de susținere a familiei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2018 - 17:48

„Am primit o scrisoare de la declic... Iarăși! De data asta din partea Oanei Gheorghiu. Nu șiu cine e această doamnă. Dar îmi spune declic: este o doamnă care, cică "împreună cu peste 150,000 de donatori", construiește primul spital de oncologie pediatrică și radioterapie. Bravo lor - așa să fie! Ideea e că trebuie să înțeleg de la început că doamna "e de bine", e "openmaidă", o "cetățeancă a lumii", ce mai... o umanistă - așa cum sunt toți soroșiștii de la declic...”, relatează Dan Chitic pe Facebook.

„Dar ce îmi spune mie doamna asta pe care nu am ținut neapărat să o cunosc?
Păi tocmai am aflat de la ea că, dacă voi participa la referendum, sunt manipulat și că mi-a fost indus prin frică să cred că așa îmi "dictează Dumnezeu". Sunt explicit comparat cu tinerii care, deși educați, devin membrii ISIS... Îmi mai spune că "În România, în numele Dumnezeului unora, ni se induce frica." și alte enormități soroșiste... vă las să le descoperiți singuri.
Importantă e "concluzia". Întotdeauna! La sfârșitul epistolei mi se dezvăluie "adevărul" (lor): "Referendumul nu este despre homosexuali, nici despre adopții, nici despre copiii noștri. E despre ura pe care o poate sădi și de care câțiva penali au nevoie pentru a-și face jocurile și a scăpa de închisoare. Referendumul va valida nu familia tradițională, ci puterea penală."
Apoi mi se destăinuie și îmi spune că ea nu merge la referendum...”, continuă avocatul.

La finalul postării, Chitic își reafirmă susținerea pentru referendum: „Doamnă "Gheorghiu", eu fiind "fundamentalist", "manipulat" și "înfricoșat"... voi merge la referebdum! Și voi vota DA.
Căci e modul în care sper să scap de greața provocată de propaganda jegoasă pe care o faceți. Și a propos de penalii care manipulează... fapta de a îndemna populația să nu participe la referendum poate fi o faptă penală, căci ar putea fi considerată "Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege...". Citiți cu etenție art. 392 și 385 al. 1 teza 1 C.pen. Poate o va face și cineva de prin parchete...”

Comentarii