Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto - News.ro

Școlile și grădinițele din Gorj rămân închise

Şcolile şi grădiniţele din judeţul Gorj vor fi închise şi în cursul zilei de marţi, decizia fiind luată de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2018 - 12:57

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a decis, luni, ca unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ să fie închise şi în cursul zilei de marţi. 

În această dimineaţă, peste 21.000 de consumatori din mai multe localităţi erau nealimentaţi cu energie electrică, iar echipele furnizorului lucrează în teren pentru remedierea situaţiei. 

Ministerul Educaţiei a anunţat, încă de duminică seară, că marţi vor mai fi închise toate unităţile şcolare din judeţul Timiş, dar şi cele din 39 de localităţi din judeţul Arad.

Ca urmare a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu se vor face cursuri nici într-o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare. 

În judeţele respective, căderile masive de zăpadă şi vântul puternic au produs avarii importante la reţelele de energie electrică. În zona de vest a ţării este în continuare decretată stare de criză. 

 

Comentarii

loading...