Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandal la familia Melencu

Scandal la familia Melencu. Mama Luizei refuză să meargă cu poliția, bunicul amenință că-și dă foc

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu asalt locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, pentru a-i fi prelevate noi probe biologice. În continuarem femeia refuză, iar bunicul fetei a ameninţat că-şi dă foc.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2019 - 18:19

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice. Femeia refuză să meargă, iar bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc.

Jandarmi şi poliţişti încearcă, vineri după-amaiză, să o conducă pe Monica Melencu, mama Luizei Melencu, la sediul DIICOT, unde femeia a fost citată pentru a da declaraţii şi pentru a i se preleva noi probe biologice.
 
Autorităţile s-au prezentat la locuinţa familiei după ce Monica Melencu a refuzat să se prezinte la DIICOT, unde a fost citată, şi după ce instanţa de judecată a emis un mandat de aducere. 
 
Mama Luizei Melencu refuză însă să părăsească locuinţa, iar familia femeii a chemat ambulanţa, după ce acesteia i s-a făcut rău.
 
La un moment dat, bunicul tinerei dispărute a ameninţat că se va autoincendia, moment în care jandarmii au intervenit şi l-au convins să renunţe la gest.
 
"Pentru ce să mergem să dăm declaraţii? Eu nu sunt sigur că vom ajunge în cuşca cu lei, acolo şi ne vom rezuma numai la atât! (...) Se poartă cu mănuşi cu Dincă, cu hoţii, cu infractorii”, a afirmat bunicul tinerei.
 
Rudele Luizei susţin că nu mai au încredere în autorităţi, după ce timp de cinci luni au primit foarte puţine date despre ea, şi declară că au convingerea că fata este încă în viaţă.

Comentarii

loading...