10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiScandal la familia Melencu. Mama Luizei refuză să meargă cu poliția, bunicul...

Scandal la familia Melencu. Mama Luizei refuză să meargă cu poliția, bunicul amenință că-și dă foc

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice. Femeia refuză să meargă, iar bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc.

Jandarmi şi poliţişti încearcă, vineri după-amaiză, să o conducă pe Monica Melencu, mama Luizei Melencu, la sediul DIICOT, unde femeia a fost citată pentru a da declaraţii şi pentru a i se preleva noi probe biologice.
 
Autorităţile s-au prezentat la locuinţa familiei după ce Monica Melencu a refuzat să se prezinte la DIICOT, unde a fost citată, şi după ce instanţa de judecată a emis un mandat de aducere. 
 
Mama Luizei Melencu refuză însă să părăsească locuinţa, iar familia femeii a chemat ambulanţa, după ce acesteia i s-a făcut rău.
 
La un moment dat, bunicul tinerei dispărute a ameninţat că se va autoincendia, moment în care jandarmii au intervenit şi l-au convins să renunţe la gest.
 
“Pentru ce să mergem să dăm declaraţii? Eu nu sunt sigur că vom ajunge în cuşca cu lei, acolo şi ne vom rezuma numai la atât! (…) Se poartă cu mănuşi cu Dincă, cu hoţii, cu infractorii”, a afirmat bunicul tinerei.
 
Rudele Luizei susţin că nu mai au încredere în autorităţi, după ce timp de cinci luni au primit foarte puţine date despre ea, şi declară că au convingerea că fata este încă în viaţă.

Cele mai citite

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Gabriela Firea anunță că situația lui Cătălin Cârstoiu va fi discutată în coaliție în curând

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă