Şase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică din cauza ninsorii

Şase localităţi din judeţul Olt au rămas fără alimentare cu energie electrică, după ninsoarea şi vântul puternic care au afectat sudul ţării, În acest moment, se circulă în condiţii de iarnă în întreg judeţul.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2018 - 09:29

Luni la 8.30, mai erau 1.043 consumatori din localităţile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejeşti şi Brebeni care nu beneficiau de curent electric.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, spune că echipe ale operatorului de energie electrică sunt în teren şi încearcă să rezolve problema.

"În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică a populaţiei, la ora 8.00, din datele transmise de operatorul care se ocupă cu distribuţie energiei electrice erau nelimentaţi peste 1000 de consumatori, din localităţile Orlea, În acest moment sunt 10 echipe ale operatorului în teren, care lucrează pentru remedierea defecţiunilor", a spus Băsăşteanu pentru Mediafax.

Tot în judeţul Olt, pe fondul condiţiilor meteorogice nefavorabile, s-au produs mai multe accidente de circulaţie, cel mai grav dintre ele implicând 10 persoane care călătoreau cu microbuzul din localitatea Slatina spre Brebeni.

Comentarii