Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şapte persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, prinse în urma unor percheziţii

Şapte persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani, suspectate de contrabandă cu ţigări, au fost duse la audieri la Garda de Coastă, după ce, în urma unor percheziţii domiciliare, au fost descoperite ţigări de contrabandă, peste două kilograme de droguri și pistoale cu gaz.

Share

Rl online 0 comentarii

14.12.2018 - 13:13

Conform unui comunicat al Gărzii de Coastă, la sfârşitul lunii noiembrie, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, s-a stabilit că mai multe persoane din judeţul Constanţa au ca principală preocupare contrabanda cu ţigări.

Joi, poliţiştii de frontieră, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa - Secţia Penală, la mai multe imobile din judeţul Constanţa, în vederea identificării unor cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă.

"Astfel, în urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri şi valori: 3.106 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare estimată de 31.060 lei, aproximativ 2.200 grame substanţe susceptibile a fi cannabis, marijuana şi alţi precursori vegetali, a fost indisponibilizat un autoturism, evaluat la 10.000 lei, două pistoale cu gaz, 11 cartuşe cu gaz, articole electronice şi diferite sume de bani", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.


De asemenea, au fost duse la sediul Gărzii de Coastă şapte persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani, domiciliate în judeţul Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, ancheta este în curs de desfăşurare sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii de frontieră făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de contrabandă. Cu privire la substanţele vegetale descoperite competenţa va fi declinată conform prevederilor legale către D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Constanţa, iar cu privire la armele şi muniţia descoperită se va extinde urmărirea penală în urma expertizării acestora.

Comentarii

loading...