Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șapte oameni au fost salvați de pe două bărci aflate în pericol de naufragiu

O navă a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit în ajutorul a două ambarcaţiuni de agrement, aflate în pericol de scufundare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2019 - 22:08

Cele două bărci de agrement erau în pericol să se lovească de stâncile de la digul de nord al portului Mangalia.

Liderul de sindicat Robert Robescu a declarat că misiunea de salvare a fost realizată de nava de intervenție SAR Opal, care aparține Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

Cele două ambarcațiuni în pericol erau un velier ce se afla în imposibilitatea de manevrare şi deplasare, având catargul rupt, precum şi o ambarcaţiune tip RIB, care încerca s-o ajute pe prima dar care era și ea în pericol să se lovească de dig.

Comentarii

loading...