Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sala Atrium a Bibliotecii Naţionale a gâzduit o petrecere de Revelion

Sala Atrium a Bibliotecii Naţionale a fost „locaţia autentică”, aşa cum este prezentat evenimentul pe reţeaua de socializare, pentru petrecerea „unui Revelion de poveste cu Delia & Co”.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

03.01.2020 - 19:43

„O locaţie autentică“ pentru petrecerea Revelionului. Plină de mizerie, vandalizată, practic, după Revelion. Nu mi-am imaginat niciodată că Biblioteca Naţională a României, care-şi împarte sediul cu Ministerul Culturii, e o „locaţie autentică“ pentru „un revelion de poveste“, cu Delia et co”, a scris deputatul USR Iulian Bulai, pe Facebook.

 

Deputatul a publicat şi un videoclip în care se vede cum arată Sala Atrium a Bibiliotecii Naţionale după „chermeză”.

„Promovat pe Facebook ca fiind organizat nu se ştie de cine - poate de Biblioteca Naţională însăşi, deşi ultima dată când am verificat, nu ăsta era obiectul ei de activitate. În obiectul de activitate nu scrie deloc, dar deloc, că BNR se ocupă de chermeze. Nici că face viţei la proţap pe scările Ministerului, de Ziua Naţională, pe muzică de nuntă. Nici că noaptea, când nu e revelion, Biblioteca are program de discotecă în Sala Atrium, cu sute de oameni înghesuiţi, care beau pe rupte”, a comentat Bulai, întrebându-se ironic dacă „dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mâncare în Minister? N-a văzut niciodată gunoaiele şi urmele de vomă rămase pe aleile din jurul clădirii? Nu se-ntreabă ce se-ntâmplă dacă se-ntâmplă ceva? Hidranţi, pompieri, cărţile din depozite. În general, ce trebuia să-nvăţăm după Colectiv”.

„Aştept însă scuze - cetăţenilor care finanţează Biblioteca Naţională - pentru toată această nesimţire”, mai spune Iulian Bulai care adaugă: „Pentru directoarea Carmen Mihaiu n-am întrebări. Doar uitaţi-vă cum arăta Sala Atrium a Bibliotecii Naţionale pe 1 ianuarie 2020. Şi cam cum arată „atmosfera“ de club de noapte, în restul anului, în acest „templu al culturii, patrimoniului şi educaţiei“.

Evenimentul organizat la Biblioteca Naţională este încă activ pe Facebook şi poate fi consultată lista artiştilor invitaţi, dar şi meniul serii.

Cu titlul "Un Revelion altfel... de poveste, în Biblioteca Naţională!", publicul este invitat să petreacă noaptea dintre ani “în cea mai autentică locaţie din Bucureşti, în Biblioteca Naţională". 

"Vrem un revelion cu ritm, dans, cu emoţii, aşa că petrecerea va fi condimentată de vocea unor mari artişi: Delia, Damian & Brothers, Dj Yanis. Tema culinară aleasă este una de excepţie cu cele mai delicioase preparate din marile bucătării ale lumii: preparate sud americane (Uruguay chefs), sushi, preparate vânătoreşti, internaţional finger food", scrie în invitaţie. 

Biletele pentru acest eveniment au costat 490 de lei şi 590 la categoria VIP, informează News.ro.

Comentarii

loading...