10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiS-a găsit cauza ce a provocat incendiul din zona industrială a Constanței...

S-a găsit cauza ce a provocat incendiul din zona industrială a Constanței de sâmbătă

 „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost reprezentantă de autoaprinderea pastei de aluminiu”, au transmis, luni, reprezentanții ISU Constanța.

Incendiul din zona industrială a Constanței a pornit inițial de la o magazie în care se aflau depozitate circa 30 de tone de pulberi de aluminiu.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum, dar nu au fost raportate victime. Inițial, în zonă s-au auzit trei explozii.

Având in vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflate în proximitate, a fost transmis mesaj RO-Alert.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

David Popovici, două medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot

David Popovici a câştigat a câștigat aurul în proba de 200 m liber de la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Gabriela Firea anunță că situația lui Cătălin Cârstoiu va fi discutată în coaliție în curând

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă