"Șoferul Facebook" - un împătimit al vitezei

"Șoferul Facebook" - un împătimit al vitezei

Şoferul care a provocat accidentul din Slătioara, judeţul Olt, în care două persoane au murit, este un împătimit al vitezei, el fiind amendat de mai multe ori pentru depăşirea limitei legale. Impactul a fost transmis live pe Facebook de un pasager luat la ocazie.

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 30.06.2018 - 19:50

Bărbatul care a băut şi a produs accidentul mortal din judeţul Olt era un împătimit al vitezei. Primise recent amendă
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că lui Ion Cismaru, şoferul acuzat că a provocat accidentul de vineri seara îi plăcea să apese pedala de acceleraţie. El a mai fost sancţionat de poliţişti pentru depăşirea limitei, în localitate, în mai multe rânduri.

Aceleaşi surse spun că ultima sancţiune aplicată de Poliţia Rutieră a fost la începutul lunii iunie.

Cismaru a fost prezentat, sâmbătă, magistraţilor Judecătoriei Slatina cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, propunerea fiind aprobată.

Accidentul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, în comuna Slătioara, a fost filmat live pe Facebook de un pasager luat la ocazie, care a declarat, ulterior, că a filmat în speranţa că poliţiştii vor vedea şi îl vor opri pe şoferul care circula cu viteză.

Impactul s-a produs după ce maşina lui Ion Cismaru a intrat pe contrasens şi a lovit frontal vehiculul care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a murit o femeie din maşina condusă de Cismaru şi şoferul celeilalte maşini.

Cătălin Şindilă, pasager în maşina care a provocat accidentul din Slătioara, judeţul Olt, a fugit din spital, acasă, şi susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti, transmite corespondentul Mediafax.

Cătălin Șindrilă se căsătorise de cinci luni cu femeia care şi-a pierdut viaţa. „Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care susţine că a transmis pe Facebook accidentul. 

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Slătioara a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află sub pază la Spitalul Judeţean din Slatina. Acesta, fiind băut, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină.

În accident a murit o pasageră şi şoferul care conducea celălalt vehicul.

Citește totul despre:

Comentarii