Românii se întorc acasă după două luni de izolare pe mare

Royal Caribbean: Românii de pe nava de croazieră au ieșit din greva foamei și vor fi repatriați!

Cel mai probabil, navigatorii aflați la final de contract vor fi trimiși către țară, din insula privată a companiei, situată în Bahamas, în jurul datei de 21 mai.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2020 - 07:43

După relatarea, în paginile ”României Libere”, a cazului navigatorilor care au apelat la o măsură extremă de protest pentru a-și determina angajatorii să îi repatrieze după două luni de izolare pe unul dintre vasele companiei, operatorul Royal Caribbean Cruises Ltd a anunțat faptul că românii au ieșit din grevă și urmează să fie trimiși în țară în zilele următoare.

”Cei 14 membri ai echipajului au renunțat la greva foamei, compania noastră străduindu-se sa îi trimită acasă foarte curând. Apreciem efortul tuturor membrilor echipei de croazieră în această perioadă de timp plină de provocări și îi asiugurăm pe toți angajații noștri aflați la final de contract și care nu au putut fi repatriați că vor primi plăți compensatorii din partea companiei, pentru a-i ajuta să depășească aceste momente dificile”, se arată într-un comunicat trimis redacției de către Jonathon Fishman, directorul pentru Reputație Corporativă al Royal Caribbean Cruises Ltd.

Comentarii