Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România inundată: Cod portocaliu și astăzi pentru trei județe

O avertizare cod portocaliu a fost emisă astăzi de către INHGA pentru județele Argeș, Olt și Teleorman până la ora 12:00. Cele trei județe se vor confrunta și astăzi cu creșteri rapide de debite și niveluri cu depășiri ale cotelor de inundație.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2018 - 08:41

Conform hidrologilor, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte se vor produce în continuare creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice Vedea – bazin superior amonte s.h. Văleni, Teleorman – bazin amonte s. h. Tătărăştii de Sus, judeţele Argeş, Olt şi Teleorman, informează news.ro.

Aceste bazine hidrologice se află sub avertizare hidrologică pentru fenomene imediate, până la ora 12.00.

Ieri, s-au aflat sub avertizare cod roşu de inundaţii bazine hidrografice din judeţele Argeş, Gorj şi Vâlcea.

Potrivit celui mai recent bilanţ transmis marţi seară de Ministerul Administraţei şi Internelor, autorităţile au intervenit marţi pentru remedierea efectelor ploilor în Capitală şi în 98 de localităţi din 23 de judeţene, pompierii şi jandarmii evacuând apa din 33 de case, 340 de curţi, 94 de subsoluri şi pentru curăţarea a şapte drumuri şi 38 de fântâni.

Comentarii

loading...