13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiRomânia are 37 de decese din cauza coronavirusului. Cel mai tânăr bolnav...

România are 37 de decese din cauza coronavirusului. Cel mai tânăr bolnav avea 39 de ani

Trei decese ale unor pacienți cu coronavirus au fost raportate în seara zilei de sâmbătă, 28 martie 2020. În urma acestora, numărul total de decese de pe teritoriul României a ajuns la 37.

Cele mai recente trei decese s-au consemnat în județul Ialomița. Niciunul dintre acești trei pacienți nu venise din străinătate.

Dintre cei trei bărbați decedați, unul avea 38 de ani, acesta fiind cea mai tânără victimă înregistrată până acum pe teritoriul României. Pacientul a murit în izolatorul spitalului din Țăndărei și nu avea boli asociate cunoscute. Probele pentru COVID-19 îi fuseseră recoltate la data de 26 martie 2020, iar rezultatul acestora a fost primit sâmbătă, chiar în ziua decesului.

Primul deces, pe teritoriul României, al unui pacient cu coronavirus fusese anunțat în ziua de duminică, 22 martie, adică acum o săptămână.

Până duminică dimineață, România avea 1452 de cazuri confirmate de coronavirus.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă