Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România a cucerit prima sa medalie de aur la Europenele de MMA

România a cucerit prima sa medalie de aur la Campionatele Europene de arte marţiale mixte (MMA), prin Mihai Dorobanţu, şi a încheiat cu un bilanţ de şase medalii competiţia desfăşurată săptămâna trecută la RIN Grand Hotel din Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2018 - 13:12

România a participat cu un lot de 11 sportivi, 8 la divizia de seniori şi 3 la divizia de tineret. Din păcate, România n-a reuşit să câştige nicio medalie la tineret, însă a compensat cu şase medalii câştigate la seniori: aur prin Mihai Dorobanţu, două de argint prin Ana-Maria Mavru şi Radu Zarioiu, medaliile de bronz fiind cucerite de Cristian Iorga, Raluca Dinescu şi Iulia Luiza Ghiţă, potrivit unui comunicat remis de Agerpres.

De asemenea, românul care a participat pentru Austria, Bogdan Grad, a reuşit de asemenea să se claseze pe locul 3, alături de Cristian Iorga.

Radu Zarioiu şi Mihai Dorobanţu s-au dovedit foarte determinaţi, câştigând meciurile înainte de limită, amândoi cu tactică diferită. Radu este cel care a câştigat meciurile cu KO iar Mihai prin procedeu articular, armbar (tehnica articulară exercitată asupra cotului).

Este pentru prima dată când România câştigă o medalie de aur la un campionat internaţional de MMA, organizat sub egida IMMAF, concurenţa fiind una foarte ridicată. La această ediţie au participat sportivi din 26 de ţări la competiţia organizată de către Federaţia Internaţională de Arte Marţiale Mixte (IMMAF) în colaborare cu Federaţia Română de Kempo.

Comentarii

loading...