FOTO Facebook Robert Negoiță

Robert Negoiță îl ia la rost pe primarul din Bruxelles, că nu udă gazonul. În capitala Belgiei plouă 200 de zile pe an

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, bruftuluiește municipalitatea din Bruxelles, căreia îi reproșează, într-o postare pe Facebook, că nu udă gazonul din oraș.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2018 - 14:13

”Iese omul de la ședința Comitetului European al Regiunilor, ținut (sic! – n.red.) în sediul Parlamentului European, și dă de acest . Da, pozele sunt reale, le-am făcut aseară în centrul orașului Bruxelles, mai precis în Place du Luxembourg. Să comparăm bugetul administrației locale de la Bruxelles, cu cel de la noi? :) Evident, al lor este incomparabil mai mare. Mie, recunosc, am și spus mereu, îmi place să văd și să preiau exemple de bună practică, să ne inspirăm și noi, în lucrările pe care le facem în Sectorul 3, din marile orașe civilizate. Dar acest nu prea cred că îl vom prelua. Vouă cum vi se pare acest spațiu.... verde? PS:Nu, nu am văzut să existe sistem de udare și, cum probabil a fost prea cald, aici s-a ajuns... ”, a scris Robert Negoiță pe rețeaua de socializare.

Ceea ce uită însă edilul Sectorului 3 este că, statistic vorbind, în capitala Belgiei plouă 200 de zile pe an, așa că primarul din Bruxelles nu ar avea de ce să ude gazonul. Doar în ultimele săptămâni Bruxelles-ul a fost lovit de un val de căldură fără precedent.

Îi amintește acest lucru și un internaut, care comentează postarea lui Robert Negoiță: ”Cred că la ei plouă destul de des și covorul de iarbă se regenerează relativ repede. Astăzi arată rău, dar probabil într-o săptămână două reînverzește”.  

Comentarii