Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REVISTA PRESEI: Marea trădare din PNL. Cum a fost vândut Fenechiu pentru publicitate

Ziarul Curentul relatează joi că românii mor din cauza gripei, în timp ce vaccinul antigripal zace în depozitele ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.01.2014 - 06:25

Ziarul Curentul relatează joi că românii mor din cauza gripei, în timp ce vaccinul antigripal zace în depozitele Institutului Cantacuzino. "În plină iarnă oamenii încep să moară din cauza gripei, în timp ce dozele de vaccin antigripal produse de Institutul Cantacuzino zac în depozit, întrucât nu au avizul Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Studiile care să-i demonstreze eficienţa nu sunt gata, iar medicii au consumat deja mai mult de jumătate din fiolele aduse de Ministerul Sănătăţii din import".

Gandul.info deschide cu un articol intitulat "Câţi bani îţi ia banca într-un an dacă ai SALARIUL PE CARD. Topul comisioanelor de retragere şi administrare". "Românii preferă banii ”cash”, însă mulţi dintre ei îşi încasează salariile pe card, o parte din ei rămând în vistieria băncilor sub formă de comisioane de administrare şi retragere. De exemplu, dintr-un salariu de 2.000 de lei încasat pe card, un român lasă la bancă anual comisioane de administrare şi de retragere cuprinse între 60 de lei şi 200 de lei, reiese dintr-o analiză gândul. În primele nouă luni ale anului trecut, posesorii de carduri au retras circa 19 miliarde de euro de la bancomate".

Ziarul Adevărul scrie despre marea trădare din PNL. Cum a fost vândut Fenechiu pentru publicitate de către un apropiat din partid. "Pupilul baronului Relu Fenechiu, Mugurel Cozmanciuc, s-a lepădat de mentorul său cu câteva zile înainte de ultimul termen de judecată al fostului ministru. Cozmanciuc s-a întâlnit cu patronul de presă din Iaşi care de mai mulţi ani îl atacă pe liderul liberal".

Jurnaliştii de la Evenimentul zilei informează că 30% din terenurile agricole din România sunt controlate de străini. "Guvernul României ştia de intenţia Ungariei de a cumpăra terenuri în Transilvania încă de pe vremea lui Emil Boc. Scandalul izbucnit în aceste zile scoate la iveală amploarea investiţiilor străine în agricultura autohtonă. Fermierii români se tem că străinii, mai bogaţi decât agricultorii noştri, vor pune mâna pe cele mai bune pământuri şi spun că miza acestui scandal este legată de asigurarea securităţii alimentare a României".

 

 

Citește totul despre:

Comentarii