Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REVISTA PRESEI. Efectul şantajului: liderii USL evită Antena 3

"Efectul şantajului: liderii USL evită Antena 3", titrează Adevărul în ...

Share

Ina Martod 0 comentarii

05.06.2013 - 06:34

"Efectul şantajului: liderii USL evită Antena 3", titrează Adevărul în ediţia de miercuri: "Liderii USL se feresc să apere Trustul Intact în scandalul legat de Sorin Alexandrescu. Cei de la vârf au evitat studiourile Antena 3, iar unii dintre invitaţii din eşalonul doi nu s-au pronunţat pe subiect. Politicienii din PSD şi PNL au o atitudine rezervată faţă de acuzaţiile de şantaj aduse de DNA la adresa directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Preşedinţii şi vicepreşedinţii celor două partide au evitat, cu câteva excepţii, studiourile Antenei 3, lăsând această misiune pentru cei din eşalonul doi. În plus, o parte dintre cei care s-au dus la emisiuni au evitat să comenteze punctual pe cazul Alexandrescu".

"Dosarul Valiza: Becali 3 ani condamnare cu executare, Steaua la mâna UEFA", potrivit Cotidianul: "După 60 de ani de la condamnările din primul caz 'Valiza', avem condamnări şi în cazul 'Valiza' din 2008. Condamnarea lui Gigi Becali ar putea determina UEFA să excludă Steaua din Liga Campionilor. Decizia ÎCCJ produce consecinţe şi la FRF. În urma acestei condamnări ar putea avea de suferit şi echipa de fotbal Steaua Bucureşti. UEFA ar putea să o excludă din competiţiile Europene, considerându-se că a încercat prin corupţie să-şi îmbunătăţească performanţa din ediţia de campionat 2007-2008. Asta chiar dacă în plan intern, în fotbalul păstorit de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, nu s-a considerat că în dosarul 'Valiza', echipa Steaua se face vinovată de ceva".

"Ilici Iliescu îl contrazice din nou pe 'cârlanul' Ponta", scrie Curentul: "Chiar recent dacă recunoştea verbal că Victor Ponta s-a maturizat şi nu mai este 'cârlanul' de acum câţiva ani, când încă juca la 'juniorii PD', Ilici Iliescu nu şi-a schimbat optica în ceea ce-l priveşte pe premier şi continuă să-i dea poveţe despre cum ar fi mai bine să conducă".

Evenimentul zilei îi face o scurtă caracterizare lui Sorin Alexandrescu - "Stăpânul Antenelor: slab afacerist, prost şantajist": "Omul de încredere al lui Dan Voiculescu, Sorin Alexandrescu, arestat pentru şantaj, a lăsat Antena Group înglodată în datorii uriaşe la bănci. Arestarea preventivă a directorului general Antena Group, Sorin Alexandrescu (40 de ani), acuzat de şantaj, dezvăluie problemele financiare pe care le are trustul patronat de familia Voiculescu. Este vorba de credite de zeci de milioane de euro luate de Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (GRIVCO) şi în care au fost atrase, ca giranţi, şi alte firme controlate de Dan Voiculescu, cum ar fi Antena Group, Intact Media sau Antena 3".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...