23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Decizia CNA privind "plimbarea" Antenei 3 la Cotroceni

REVISTA PRESEI: Decizia CNA privind “plimbarea” Antenei 3 la Cotroceni

În ziarele de astăzi, citim despre taxele din 2015, românii cu credit în franci care se pregătesc de protest pe Facebook, dar şi despre fostele uzine comuniste. 

Adevărul de miercuri prezintă o analiză a experţilor şi analiştilor BCR în legătură cu taxele din 2015 şi promisiunile Guvernului.

În Gândul, citim despre averea preşedintului. Iohannis câştigă mai mult din chirii decât din indemnizaţia de la Cotroceni.

Hotnews arată, într-un reportaj, câţi bani europeni are alocaţi România pentru drumuri naţionale şi autostrăzi, în perioada 2014-2020.

În Wall-Street, citim despre cei aproximativ 9000 de români cu credite în franci care s-au coagulat pe Facebook pentru a pregăti un protest. 

Capital analizează situaţia falimentară a Uzinelor Republica

Evenimentul Zilei prezintă cum a fost îngropat linşajul Antenelor la adresa Justiţiei şi Laurei Codruţa Kovesi de către CNA.  

În Pro Sport, citim portretul lui Marius Copil, românul care îl va înfrunta pe Stanislas Wawrinka la Australian Open.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă