Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Jurnalul Naţional şi-a cerut insolvenţa a doua oară

Jurnalul Naţional şi-a cerut insolvenţa printr-o cerere depusă, luni, 19 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti, informază Pagina de Media.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2015 - 11:53

Jurnalul Naţional şi-a cerut insolvenţa printr-o cerere depusă, luni, 19 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti, informază Pagina de Media.

De asemenea, pe ediţia tipărită a publicaţiei, dar şi pe site, Jurnalul Naţional a anunţat faptul că a cerut să intre în insolvenţă. 

"Piaţa media din România se afla într-un declin constant în special în ultimii cinci ani, cota de piaţă a vânzărilor de ziare de calitate scăzând dramatic. Lupta pentru supravieţuire a presei scrise din ţara noastră este grea şi de cele mai multe ori nedreaptă. Aceste dificultăţi nu au ocolit nici Jurnalul Naţional, publicaţie care a împlinit 21 de ani de existenţă, în ultimii zece ani fiind ziarul numărul unu în topul cotidianelor de calitate, conform SNA", se arăta în anunţul de pe site-ul Jurnalului Naţional. 

Este a doua oară când Jurnalul Național își cere insolvența. În noiembrie 2012, Jurnalul Național era editat de Editura Intact, companie care și-a cerut insolvența. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing, care și-a cerut acum insolvența.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...