Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REVISTA BLOGURILOR: S-a dat startul primei ediții a unui program de practică în IT pentru studente

În blogurile de vineri, citim despre un program de practică destinat fetelor și despre grădinile franțuzești Kiseleff.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2015 - 08:52

În blogurile de vineri, citim despre un program de practică destinat fetelor și despre grădinile franțuzești Kiseleff. 

Pe blogul victorkapra.ro aflăm despre prima ediție a unui program de practică destinat fetelor. GOP (Girls Oriented Programing) Academy este un proiect educațional care vizează studentele din ultimii ani de la facultățile cu profil tehnic, care își doresc să urmeze o carieră în IT, scrie autorul. Astfel, timp de trei luni, studentele, vor putea participa la cursuri intensive bazate pe Java plus încă două de internship. Programul este inițiat de RINF, care explică „încercăm să menținem echipele mixte în companie, pentru că am vazut că acest lucru funcționează mai bine decât dacă sunt doar fete sau doar baieți” . 

Christianchinabirta.ro semnalează problema grădinilor franțuzești Kiseleff, care sunt dărâmate. Autorul precizează că nu se opune tăierii unui pom atunci când este necesar, însă ceea ce se întâmplă în Kiseleff este surprinzător. 

Citește totul despre:

Comentarii