Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran: SRI? SRL? SRC? Ne apără de teroriști Serviciul Român de Comedie?

Blogurile de joi scriu despre cine ne apără de terorişti, dar şi despre gafe și antiamericanism.

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2016 - 07:37

Blogurile de joi scriu despre cine ne apără de terorişti, dar şi despre gafe și antiamericanism.

Moise Guran titrează "SRI? SRL? SRC? Ne apără de teroriști Serviciul Român de Comedie?" şi crede că este "Ar fi prea grav ca SRI-ul să dorească să compromită DNA-ul sau pe Kovesi, deși, dacă vă mai amintiți, după ce procurorii i-au prins pe cei doi israelieni, firma Black Cube a comunicat oficial că misiunea lor pe teritoriul României era autorizată! Adică era aprobată de o autoritate din România. Iar noi nu i-am crezut. A început să le țâțâie și ăstora de la SRI fundul atât de tare după ce DNA-ul a descoperit măscărirea fondurilor operative ale DIPI încât ar fi în stare de așa ceva? Domnul Hellvig, aveți ceva de spus? Un comentariu ceva domnul Marincea, poate chiar și pe facebook (unde apropo pagina SRI se confundă tot mai des cu cea a SRC – Serviciul Român de Comedie).

Am o problemă cu poveștile de tipul ăsta. Concentrarea atenției pe un țap din ăsta riscă să facă scăpată turma. Burtosul de la SRI nu pare genul care să spună cine e în spate, el a mai fost arestat și apoi eliberat. E genul care dispare ca Omar Hayssam iar noi nu aflăm niciodată soldatul cui a fost. Și asta chiar nu îmi place".

Adelin Petrişor scrie despre "Despre gafe și antiamericanism": "Am încercat și eu să înțeleg de ce s-a fotografia ambasadorul celui mai important aliat al țării mele cu steagul secuiesc. Oare nu și-a dat seama că e vorba de un subiect sensibil? Oare nu s-a gândit că se fotografiază cu niște oameni controversați, oameni cu dosare la DNA? A vrut să transmită Klemm un mesaj? A fost o gafă a lui sau a diplomaților din jurul său care ar fi trebuit să-l consilieze? Am vorbit cu jurnaliști cu legături în ambasada Statelor Unite ale Americii. Am discutat chiar cu oameni din Cabinet. Absolut toți au spus că sunt siguri că a fost o GAFĂ. Ulterior, chiar ambasadorul a mărturisit la Craiova că a acceptat să se fotografieze din… politețe. Cam multă candoare în declarația unui ambasador american. Oricum, chiar și ambasadorii greșesc, nu-i așa? Greșesc, însă gafele lor pot avea consecințe serioase".

 

Citește totul despre:

Comentarii