Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de trafic pentru camioane în Ungaria, în week-end

Traficul pentru camioane este restricţionat, de sâmbătă seară până luni seară, în Ungaria, întrucât în ţara vecină se sărbătoresc Rusaliile. CNAIR anunţă că va lua măsuri pentru fluidizarea traficului după ridicarea restricţiei.

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2019 - 13:09

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) arată că autorităţile de frontieră din Ungaria au informat autorităţile similare din România că în perioada 8 iunie, ora 23:00 (ora României) - 10 iunie, ora 23:00 (ora României) pe teritoriul Ungariei este restricţionată circulaţia camioanelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile), deoarece credincioşii catolici sărbătoresc Rusaliile.

"Având în vedere această situaţie, CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid", arată compania.

 

Comentarii

loading...