Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de circulaţie, joi, în Capitală, cu ocazia unei procesiuni religioase pe Calea Victoriei

Brigda Rutieră a Capitalei anunţă că, joi, între orele 19:00 - 19:30, vor fi impuse restricţii de circulaţie pe Calea Victoriei, ca urmare a faptului că va avea loc procesiunea religioasă ,,Calea Sfintei Cruci - Scară către Cer."

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2018 - 09:36

,Joi, 13 septembrie, între orele 19.00-19.30, respectiv 21.00 – 21.30, traficul rutier va fi restricţionat pe Calea Victoriei, perimetrul cuprins între Biserica Sf. Vasile cel Mare şi Parcul Nicolae Iorga", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii le solicită şoferilor să evite perimetrul de desfăşurare a acestei procesiuni. De asemenea, nu este recomandată staţionarea în alte locuri decât cele amenajate special, preferabil cât mai departe de eveniment. 

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.", mai precizează Brigada Rutieră.

Comentarii