Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Referendumul pentru „familia tradițională”, organizat pe 30 septembrie sau 7 octombrie

Referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau în prima duminică din octombrie (7 octombrie), a declarat marţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Cernea 0 comentarii

24.07.2018 - 16:08

Liviu Dragnea a anunțat că referendumul pentru modificarea Constituției în vederea definirii familiei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau „în prima duminică din octombrie” (adică ziua de 7 oct.). Dragnea a precizat că este necesară o discuție cu Guvernul pe această tema, dar referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie va fi organizat cu siguranță. 

El a arătat că, din acest punct de vedere, „lucrurile au intrat pe făgaşul normal”.

„La începutul lunii septembrie o să discutăm în coaliţie, o să discut şi cu colegii mei din Senat. Dar eu cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanşarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, în sensul dorit de cei 3 milioane de cetăţeni care au semnat acea iniţiativă. Şi referendumul poate fi organizat la sfârşitul lunii septembrie, poate fi 30 septembrie sau prima duminică din octombrie. Trebuie să avem o discuţie şi cu Guvernul şi o vom avea în perioada următoare, pentru că oricum se va organiza referendumul. Deci 30 septembrie sau prima duminică din octombrie”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Comentarii

loading...