Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Recomandările Poliţiei pentru cei care călătoresc cu trenul: Fiţi în permanenţă atenţi la bagaje!

Poliţia le recomandă celor care călătoresc cu trenul să fie în permanenţă atenţi la bagaje, să păstreze portofelul şi banii într-un buzunar interior, cât mai aproape de corp şi asigurat cu nasturi sau cu fermoar şi să-şi ţină copiii aproape.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.04.2019 - 11:09

"Fiţi în permanenţă atenţi la bagajele şi la restul bunurilor dumneavoastră. De asemenea, recomandam atentie sporită şi când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete sau în alte puncte aglomerate din gară. La plata legitimaţiilor de călătorie, nu expuneţi la vedere întreaga sumă de bani pe care o aveţi la dumneavoastră!", le transmit poliţiştii celor care călătoresc cu trenul.

De asemenea, le mai recomandă să nu încredinţeze niciodată sarcina supravegherii bagajelor copiilor şi nici persoanelor pe care nu le cunosc.

"Păstraţi portofelul şi banii într-un buzunar interior, cât mai aproape de corp şi asiguraţi-l cu nasturi sau cu fermoar! Ţineţi-vă copilul aproape şi nu-l lăsaţi să se joace în zona căii ferate!", sunt alte sfaturi ale poliţiştilor.

Comentarii

loading...