Răzvan Cuc, vizat într-un dosar penal privind angajări la Tarom

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care ar fi vizat într-un dosar penal privind angajarea unor persoane în funcţii de conducere la compania aeriană Tarom, spune că dosarul ar fi deschis pentru că "începe să deranjeze", iar acesta este "preţul" pe care trebuie să-l plătească.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.04.2019 - 14:10

"Înseamnă că încep să deranjez foarte multe persoane că-mi fac treaba, deblochez proiecte, deblochez legislaţie. Asta este viaţa! Eu merg mai departe cu proiectele, şi cu cele de infrastructură, şi cu proiectele de modificare a legislaţiei. Eu nu o să las pe nimeni în ţara asta să confişte un brand naţional cum a fost Tarom-ul. Au vrut să ne ia Tarom-ul, nu i-am lăsat, am schimbat conducerea. Dacă ăsta-i preţul pe care trebuie să-l plătesc, nu-i nicio problemă! Pentru Tarom plătim orice", a declarat Răzvan Cuc, joi, la Antena 3, întrebat fiind despre noul dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă ICCJ.
 
Întrebat pe cine deranjează, Cuc a răspuns: "Pe cei care nu şi-au putut face agenda proprie la Tarom".
 
Potrivit unor surse, ancheta, în care ministrul Transporturilor nu a fost audiat până în prezent, ar viza angajarea unei persoane pe o funcţie de conducere în compania Tarom.

Comentarii