Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook

Racu: Eu dacă nu sunt de acord cu consumul de droguri, înseamnă că îi "urăsc" pe consumatori?

Politologul Alexandru Racu vorbește într-o postare pe Facebook despre mesajele eronate pe care le transmit activiștii anti-referendum.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.09.2018 - 15:03

Alexandru Racu spune că cei care susțin referendumul pentru redefinirea familiei nu înseamnă că îi urâsc pe membrii comunității LGBTQ. Acesta trasează o paralelă cu legalizarea consumului de droguri.

"Eu dacă nu sunt de acord cu consumul de droguri, nici cu legalizarea lui, înseamnă că îi "urăsc" pe consumatorii de droguri? Iar voi, ăștia care îi acuzați de ură pe cei care vor vota da la referendum, sunteți de acord cu orice și anarho-libertarieni? Dacă da, atunci de ce nu vă faceți cunoscută platforma-program, ca să știm și noi cu cine boicotăm? Dacă nu, să înțeleg că și voi îi urâți pe toți cei cu care se întâmplă să nu fiți de acord, inclusiv pe noi, cei care vom vota da la referendum?", spune Racu pe rețeaua de socializare.

 

Comentarii

loading...