11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPSD ia în derâdere digitalizarea toaletelor de la Prefectura Bacău

PSD ia în derâdere digitalizarea toaletelor de la Prefectura Bacău

„Va fi decontat prin PNRR?”, se întreabă social-democrații, care spun, amuzați de situație, că se poate întâmpla „să dea ghinionul peste tine” și să nu poți intra. 

„Prefectura Bacău şi-a „digitalizat” WC-ul! Va fi decontat din fonduri UE, prin PNRR? Este neclar încă dacă se va deconta vreodată prin PNRR, dar digitalizarea WC-ului de la Prefectură, unde – de ceva vreme – nu mai poți intra fără cartelă sau cod de acces, este un uriaş pas pe linia „recreerii” Bacăului, anunțată de USR încă din campania pentru localele de anul trecut”, spun, sâmbătă, social-democrații pe pagina de Facebook.

Aceștia spun, amuzați de situație, că este „inutil să menționăm ce se poate întâmpla dacă dă peste tine ghinionul, se poate întâmpla oricui, şi n-ai cartela la îndemână sau ai uitat codul de acces, mai ales în contextul necruțătoarelor temperaturi caniculare din ultima perioadă. Nici prefectul USR, Leonard Bulai, nu e scutit de ipoteza unui asemenea pocinog”.

Cei de la PSD spun că întrebarea care nu le dă pace este „ce s-o afla ascuns în WC-ul cu pricina de i-au montat sistem de acces ca la NASA? Nu de alta dar, până bagi cartela sau tastezi codul, există neşansa ca bucuria să dea de tot peste tine”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă