Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proteste ale judecătorilor din Sibiu, activitate suspendată

Judecătorii din Sibiu au decis suspendarea activităţii în perioada 11 – 15 martie, timp de o oră pe zi. Decizia este o formă de protest faţă de refuzul abrogării OUG 7.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2019 - 15:45

Judectorul Florin Zereş, de la Judecătoria Sibiu, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că Adunarea generală a judectorilor a hotărât, cu majoritate de voturi, suspendarea activităţii de judecată în perioada 11 – 15 martie.

Protestul se va desfăşura în intervalul orar 10.00 – 11.00.

Zereş a spus că protestul judecătorilor este faţă de refuzul Guvernului de a abroga OUG 7/2019.

Timp de mai bine de o săptămână, judecătorii sibieni au ieşit, zilnic, pentru câteva minute, din instituţie, pentru a protesta faţă de modificările legilor justiţiei.

Proteste similare au avut loc la mai multe instanțe din România.

Comentarii

loading...