14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiProtestatarul Mihai Dide se bucură de moartea jandarmeriței din Suceava

Protestatarul Mihai Dide se bucură de moartea jandarmeriței din Suceava

Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital.

„One more down! Du-te după Giani”, a scris Dide, pe Facebook, distribuind știrea cu femeia jandarm în vârstă de 40 de ani care a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava. Giani este un alt jandarm care a murit într-un accident rutier.

Toți prietenii lui de pe Facebook l-au criticat pentru mesajul său ieșit din comun, ba unora el le-a și răspuns.

„Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, i-a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul deplasat al acestuia.

„Ei au avut compasiune de Doru Oprea când i-a scos schija de lângă femurală?”, adăugat el într-un alt comentariu.

Cristian Mihai Dide s-a făcut cunoscut în timpul protestelor recente față de modificările din justiție, intrând în grupul organizatorilor #Rezist. El s-a făcut remarcat de mai multe ori în ultima perioadă, ultima dată după ce l-a filmat pe președintele CCR Valer Dorneanu în timp ce se îndrepta spre locuința sa din București. Protestatarii nu l-au agresat fizic pe Valer Dorneanu, iar protestarii nu au încălcat legea prin faptul că l-a huiduit pe preşedintele Curţii Constituţionale, a spus el ulterior.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă