Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest spontan la termocentrala Mintia

Aproximativ 100 de angajaţi ai termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), au declanşat un protest spontan, după ce administraţia companiei i-a informat că avansurile salariale pe luna iulie vor fi plătite cu întârziere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2019 - 10:58

"Trebuia să primim avansul pe data de 30 iulie, iar acum ni s-a transmis că plata se va face pe 2 august. Este pentru a treia lună în care primim banii cu întârziere", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Deva (SLIED) Deva, Mircea Crişovan.

De asemenea, oamenii solicită administraţiei acordarea echipamentului de protecţie, despre care susţin că nu l-au mai primit de un an de zile.

Potrivit liderului sindical, la protest iau parte angajaţii din secţiile de reparaţii. Aceştia au întrerupt lucrul şi au ieşit în curtea întreprinderii, unde s-au întâlnit cu directorul termocentralei, Ioan Conţ, care a încercat să-i convingă să renunţe la protest.

Termocentrala Mintia face parte din CEH, alături de termocentrala Paroşeni şi de minele de cărbune Livezeni, Lonea, Lupeni şi Vulcan.

Comentarii