Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest la Ministerul Agriculturii legat de gestiunea pestei porcine

Reprezentanți ai 13 organizații civice au pichetat astăzi Ministerul Agriculturii, în semn de protest față de modul în care este gestionată criza declanșată de epidemia de pestă porcină, potrivit unui comunicat de presă emis de Asociația Pro Consumatori.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.08.2018 - 21:32

„Președintele Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) încearcă să acopere corupția și incompetența unor funcționari din această instituție, dând vina pe porcul mistreț, și îi cam reușește acest lucru, pentru că mare parte din mass media a preluat această explicație, fără a face o analiză a problemei artificial creată, care amenință siguranța alimentară și siguranța națională”, a declarat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori.

Organizațiile participante la această acțiune civică sunt: Asociația Pro Consumatori, Federația Solidaritatea Virgil Săhleanu, Asociația „Scut Botoșănean”, Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruință”, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni, Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, Asociația Dac Defense, Fundația Buna Vestire, Asociația Calea Neamului, Asociația pentru Cultură și Educație Sfântul Daniil Sihastrul, Asociația Oamenilor de Afaceri Creștini Ortodocși și Asociația Rost.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a invitat o delegație a protestatarilor la discuții, condusă de Costel Stanciu, președintele APC.

Comentarii

loading...