Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zone pentru vanzarea martisoarelor

Serviciul Autorizare Libera Initiativa a stabilit, la nivelul sectorului 4, un numar de 14 zone pentru care se pot solicita acorduri de comercializare a articolelor specifice sarbatorilor de 1 si 8 Martie. Acestea sunt: intersectia Bd. ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Serviciul Autorizare Libera Initiativa a stabilit, la nivelul sectorului 4, un numar de 14 zone pentru care se pot solicita acorduri de comercializare a articolelor specifice sarbatorilor de 1 si 8 Martie. Acestea sunt: intersectia Bd. Brancoveanu cu str. Serg. Nitu Vasile; str. Serg. Nitu Vasile (Cimitirul Buna Vestire); statiile de metrou Tineretului, Timpuri Noi, Eroii Revolutiei, Piata Sudului 1 si Piata Sudului 2, Brancoveanu si Aparatorii Patriei; intersectia Bd. Dimitrie Cantemir cu Bd. Marasesti; Sos. Berceni (piata volanta); intersectia Sos. Giurgiului cu Dr. Gazarului; Sos. Giurgiului nr. 107 (Piata Progresul) si Sos. Giurgiului nr. 118. Conform HCGMB nr. 216/2005, art. 2, taxele percepute sunt: 0,90 RON/mp/zi in zona A; 0,70 RON/mp/zi in zona B; 0,55 RON/mp/zi in zona C si de 0,40 RON/mp/zi in zona C. Acordul de comercializare se obtine in termen de minimum 15 zile de la depunerea cererii, iar solicitantii se pot adresa Serviciului Relatii cu Publicul incepand cu data de 1 februarie a.c.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...