Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zona metropolitana functioneaza deja in domeniul invatamantului

Zona metropolitana functioneaza deja in domeniul invatamantului, inainte ca ea sa fie functionala la nivel administrativ. In prezent, un numar mare de elevi din judetele limitrofe ale Capitalei invata in Bucuresti, a declarat Mioara Mantale, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
Zona metropolitana functioneaza deja in domeniul invatamantului, inainte ca ea sa fie functionala la nivel administrativ. In prezent, un numar mare de elevi din judetele limitrofe ale Capitalei invata in Bucuresti, a declarat Mioara Mantale, prefectul Capitalei. Astfel, din judetul Ilfov, 45% din absolventii claselor a opta isi continua educatia in Bucuresti, din Giurgiu provin 20%, din Calarasi - 7% si din Dambovita - 12%. Pentru anul scolar 2005-2006, dintr-un total de 1.082 de dosare ale elevilor inscrisi in Bucuresti pentru clasa a noua la cursurile de seral si cu frecventa redusa, 43% sunt din alte judete.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...