7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialZeci de mii de persoane au sarbatorit "Toamna Oradeana"

Zeci de mii de persoane au sarbatorit “Toamna Oradeana”

Manifestarile organizate cu prilejul “Toamnei Oradene”, care se intinde pe toata durata lunii octombrie, au strans in Piata Unirii din oras zeci de mii de persoane, la sfarsitul saptamanii trecute. Acestia au avut prilejul sa participe la evenimentele sportive si culturale organizate de Primarie.
Evenimentul continua, miercuri, cu “Zilele municipiului” si, in saptamanile urmatoare, cu Festivalul Vinului si cel al Palincarilor. Vineri au avut loc primele concerte in aer liber de muzica usoara din cadrul festivalului “Toamna Oradeana”.
Formatiile “ASIA”, “Akcent” si “Voltaj” au adunat in Piata Unirii circa 17.000 de persoane. Acestia au sarbatorit pana la miezul noptii. Tarabele cu mititei si cu bere au fost preferatele participantilor, iar pe strazile din jurul pietei abia se putea circula.
Sambata, in Piata Unirii au venit “Bere Gratis” si “Iris”, care au reusit sa incinga din nou atmosfera, iar duminica au fost prezenti pe scena, amenajata pe malul raului Crisul Repede, “Proconsul” si Analia Selis. De la manifestari nu au lipsit nici comerciantii cu obiecte de artizanat sau chinezarii.
Pe toata perioada “Toamnei Oradene”, zeci de lucratori din cadrul fortelor de ordine, jandarmi si politisti asigura ordinea publica in centrul municipiului resedinta a judetului Bihor.

Cele mai citite

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă