Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viitorul Festivalului "Felsziget" depinde de incasarile din acest an

Unul dintre organizatori Festivalului "Felsziget" ("Peninsula") de la Targu-Mures, Karoly Gerenday, a anuntat ca daca pierderile celei de-a treia editii a manifestarii vor depasi 20.000 de euro, aceasta nu va mai fi organizata anul viitor. ...

Share

Adrian Giurgea 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
Unul dintre organizatori Festivalului "Felsziget" ("Peninsula") de la Targu-Mures, Karoly Gerenday, a anuntat ca daca pierderile celei de-a treia editii a manifestarii vor depasi 20.000 de euro, aceasta nu va mai fi organizata anul viitor. Pierderile evenimentului de anul trecut au fost de peste 60.000 de euro, din cauza timpului nefavorabil.
"Daca pierderile vor fi sub 20.000 euro, vom continua si la anul. Acesta presupune ca la festival sa participe peste 50.000 de persoane", a mai spus Gerenday, care este si directorul Festivalului "Sziget" din Budapesta.
Bugetul manifestarii, care se va desfasura in perioada 27-31 iulie de la Targu-Mures, va fi de 350.000 euro, cu 170.000 de euro mai mult decat in 2004. Organizatorii au anuntat ca participantii la Festivalul "Peninsula" vor fi paziti de circa 200 de forte de ordine.
Pana acum venitul obtinut din reclame se ridica la 100.000 euro, finantarea nerambursabila din partea Guvernului Ungariei si a unor departamente pentru tineret din cadrul Guvernului roman se ridica la 50.000 euro. Organizatorii apreciaza ca din vanzarea biletelor si abonamentelor ar trebui se incaseze in jur de 100.000 euro.
Directorul festivalului, Szepessy Szabolcs, din partea SC "Sziget Manager" SRL Targu-Mures, a declarat ca vor exista efective de la Politie si Jandarmerie, angajati ai unei firme de paza si protectie, dar si echipe din partea organizatorilor, care vor monitoriza ordinea publica in incinta complexului de agrement si sport "Muresul", pe intreaga durata a manifestarii.
In cadrul "Felsziget" vor concerta 70 de formatii din tara si strainatate, printre care "Apocalyptica" din Finlanda, "Freestylers" din Marea Britanie, "Neoton Sztarjai", considerata cea mai buna trupa pop maghiara din toate timpurile, "Iris", "Zdob si Zdub", "Vama Veche", "Holograf", "Sistem", "Zanzibar" (Ungaria), precum si doi DJ de renume international, DJ Rush, din SUA, si DJ Lee, din Marea Britanie.

Citește totul despre:

Comentarii