Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viceprimarul din Arad intra in cursa pentru sefia organizatiei municipale a PNL

Viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, si-a anuntat intentia de a candida pentru presedintia organizatiei municipale a PNL. Deja Biroul Permanent Teritorial al partidului a aprobat, la ultima sedinta, convocatorul alegerilor municipale ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, si-a anuntat intentia de a candida pentru presedintia organizatiei municipale a PNL. Deja Biroul Permanent Teritorial al partidului a aprobat, la ultima sedinta, convocatorul alegerilor municipale care se vor desfasura in data de 25 iunie.
Noul Birou Municipal al PNL Arad va fi format din 15 persoane, dintre care un presedinte, doi vicepresedinti si un secretar. Alaturi de Tiberiu Dekanz si-a mai anuntat intentia de a candida pentru functia de vicepresedinte Gheorghe Laszlo, membru supleant in Biroul Permanent Teritorial Judetean. Tot pentru functia de presedinte al organizatiei municipale a intrat in cursa si actualul vicepresedinte al organizatiei municipale, Dacian Tolea.
Acesta va trebui, insa, sa astepte sedinta Biroului Permanent Teritorial de la sfarsitul acestei saptamani, cand se va stabili daca va fi suspendat sau nu din toate functiile detinute in partid, cat si din calitatea de membru pe o perioada de un an. Biroul Executiv Municipal al formatiunii politice a decis sanctionarea sa deoarece el s-a aflat la originea unor atacuri lansate impotriva liderilor partidului, din care reiesea faptul ca "PNL Arad nu are nevoie de lideri de paie si nici de mega-lideri care sa calareasca organizatia".
Tinand cont de faptul ca Tolea a continuat atacurile impotriva propriilor colegi, conducerea organizatiei municipale a PNL sustine ca vicepresedintele a incalcat codul etic al partidului, in careliberalilor li se interzice sa se atace in presa.
"Eu nu am incalcat nici un statut si nici codul etic, care nu contine o asemenea prevedere, dar nu ma surprind aceste masuri, tinand cont ca fac parte din randul celor care si-au exprimat deschis dorinta de a reforma partidul", a spus Tolea. El a mai afirmat ca in cazul in care va fi suspendat va ataca decizia la toate forurile superioare din partid.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...