21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialViceprimarul din Arad intra in cursa pentru sefia organizatiei municipale a PNL

Viceprimarul din Arad intra in cursa pentru sefia organizatiei municipale a PNL

Viceprimarul municipiului Arad, Tiberiu Dekany, si-a anuntat intentia de a candida pentru presedintia organizatiei municipale a PNL. Deja Biroul Permanent Teritorial al partidului a aprobat, la ultima sedinta, convocatorul alegerilor municipale care se vor desfasura in data de 25 iunie.
Noul Birou Municipal al PNL Arad va fi format din 15 persoane, dintre care un presedinte, doi vicepresedinti si un secretar. Alaturi de Tiberiu Dekanz si-a mai anuntat intentia de a candida pentru functia de vicepresedinte Gheorghe Laszlo, membru supleant in Biroul Permanent Teritorial Judetean. Tot pentru functia de presedinte al organizatiei municipale a intrat in cursa si actualul vicepresedinte al organizatiei municipale, Dacian Tolea.
Acesta va trebui, insa, sa astepte sedinta Biroului Permanent Teritorial de la sfarsitul acestei saptamani, cand se va stabili daca va fi suspendat sau nu din toate functiile detinute in partid, cat si din calitatea de membru pe o perioada de un an. Biroul Executiv Municipal al formatiunii politice a decis sanctionarea sa deoarece el s-a aflat la originea unor atacuri lansate impotriva liderilor partidului, din care reiesea faptul ca “PNL Arad nu are nevoie de lideri de paie si nici de mega-lideri care sa calareasca organizatia”.
Tinand cont de faptul ca Tolea a continuat atacurile impotriva propriilor colegi, conducerea organizatiei municipale a PNL sustine ca vicepresedintele a incalcat codul etic al partidului, in careliberalilor li se interzice sa se atace in presa.
“Eu nu am incalcat nici un statut si nici codul etic, care nu contine o asemenea prevedere, dar nu ma surprind aceste masuri, tinand cont ca fac parte din randul celor care si-au exprimat deschis dorinta de a reforma partidul”, a spus Tolea. El a mai afirmat ca in cazul in care va fi suspendat va ataca decizia la toate forurile superioare din partid.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă