Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viabilizarea judetului Ilfov trebuie finalizata in 2018

Pana in anul 2018, in toate localitatile din judetul Ilfov vor trebui introduse retele de alimentare cu apa, canalizare, statii de epurare a apelor uzate etc. Aceasta obligatie este in conformitate cu normele UE si va trebui indeplinita in ...

Share

Cristina Boiangiu 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Pana in anul 2018, in toate localitatile din judetul Ilfov vor trebui introduse retele de alimentare cu apa, canalizare, statii de epurare a apelor uzate etc. Aceasta obligatie este in conformitate cu normele UE si va trebui indeplinita in conditiile aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Prefectul judetului Ilfov, Marian Petrache, a afirmat ca pana acum ar fi trebuit sa fie realizate proiectele de viabilizare, dar acestea nu s-au efectuat. Mai mult, 8 localitati ar fi trebuit sa fie intr-o faza avansata de implementare a investitiilor, lucru care nu s-a intamplat. Peste 2 saptamani, prefectul judetului Ilfov va prezenta un plan de amenajare a teritoriului judetului care va avea prevazute si statiile de epurare. Edilii vor stabili ce se va face in cazul canalului Glina-Buftea la care au inceput lucrarile inainte de '89 si care era destinat transportului apelor uzate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...