Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vanghelie pastreaza Parcul Izvor, Poteras pierde Parcul Crangasi

Consilierii generali au decis sa transmita Parcul Crangasi din administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, care tine de Primaria Capitalei. Miscarea a fost facuta din cauza ca primarul Cristian ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Consilierii generali au decis sa transmita Parcul Crangasi din administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, care tine de Primaria Capitalei. Miscarea a fost facuta din cauza ca primarul Cristian Poteras nu are fonduri suficiente pentru a se ocupa de intretinerea parcului respectiv, dupa cum au justificat consilierii generali. In plus, se urmareste administrarea unitara a parcurilor si amenajarea acestora in perspectiva dezvoltarii urbanistice a orasului. Parcul Crangasi a fost sistematizat o data cu albia raului Dambovita si Lacul Morii, intre anii 1982-1986. Consilierii generali nu au reusit sa-i ia primarului Vanghelie dreptul de administrare asupra Parcului Izvor, unul dintre cele mai bine situate ca zona din sectorul 5. "Parcul Izvor, fiind situat intr-un perimetru care cuprinde Palatul Parlamentului si malurile raului Dambovita, este deosebit de important prin pozitia sa in oras si in relatie cu zona de sud a acestuia, prin natura activitatilor sale profilandu-se distinct in sistemul de spatii plantate ale orasului, ca pol verde cu profil complex, ca spatiu de agrement si relaxare", se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarare a CGMB. Cu toate acestea, majoritatea consilierilor generali nu au fost de acord cu acest proiect si nu l-au votat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...