Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Universitatile vor infiinta Birouri pentru Programe Comunitare

Pentru imbunatatirea accesului la programele europene, universitatile acreditate vor infiinta pana pe 1 iulie a.c. Birouri pentru Programe Comunitare. De asemenea, potrivit Ordinului 4284/7 iunie a.c. al Ministerului Educatiei si Cercetarii, ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Pentru imbunatatirea accesului la programele europene, universitatile acreditate vor infiinta pana pe 1 iulie a.c. Birouri pentru Programe Comunitare. De asemenea, potrivit Ordinului 4284/7 iunie a.c. al Ministerului Educatiei si Cercetarii, inclusiv inspectoratele scolare vor asigura cel putin un post de inspector care se va ocupa de gestionarea programelor comunitare si a problematicii integrarii europene.
Angajatii Birourilor pentru Programe Comunitare vor identifica proiectele derulate de institutie si finantate prin fostele programe Socrates si Leonardo da Vinci si vor alcatui o baza de date performanta, vor informa potentialii beneficiari si promotori de proiecte cu privire la actualele programe comunitare educationale si diseminarea informatiilor referitoare la Noul Program Integrat de educatie continua care va demara in UE in 2007 etc.

Citește totul despre:

Comentarii