Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unde se strang ajutoare pentru sinistrati

Locuitorii judetului Ilfov pot face donatii pentru ajutorarea sinistratilor din localitatile afectate de inundatii la Centrul Judetean de Colectare din orasul Buftea, strada Mihai Eminescu nr. 32. Bunurile vor fi predate pe baza de proces-verbal, ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.07.2005 - 00:00
Locuitorii judetului Ilfov pot face donatii pentru ajutorarea sinistratilor din localitatile afectate de inundatii la Centrul Judetean de Colectare din orasul Buftea, strada Mihai Eminescu nr. 32. Bunurile vor fi predate pe baza de proces-verbal, iar donatiile in bani se pot face in conturile deschise la BCR de Secretariatul General al Guvernului:
RO65RNCB5010000138390083 ROL; RO11RNCB5010000138390085 USD si RO38RNCB5010000138390084 EUR.
Prefectura Judetului Ilfov continua campania "Oameni cu suflet pentru semenii lor", demarata in luna aprilie pentru ajutorarea sinistratilor din intreaga tara.
Cetatenii din sectorul 4 care doresc sa-i ajute pe cei afectati de inundatii o pot face la cele trei puncte amenajate: corturile din zonele Big Berceni, Parcul Tineretului si cel de la SELGROS. Primaria sectorului 4 a facut apel catre cetatenii si agentii economici din sector sa contribuie cu produse de prima necesitate: sapun, detergent, pasta de dinti, clor, cizme de cauciuc, conserve, ulei, orez, faina, zahar.
Bucurestenii care vor sa doneze materiale de constructii o pot face la Sectia Salubritate a Administratiei Domeniului Public si Privat sector 4 din str. Niculitel nr. 12, telefon 460.34.73.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...